[Repàs d’actualitat] El Feslloc se celebra entre incerteses i la Fúmiga publica un nou EP

Aquesta setmana s’ha presentat com a la primera de moltes que seran afectades pel perill d’un nou confinament i de l’exposició al virus. Començava el cap de setmana passat amb el limitat festival del Feslloch, on, amb grans impediments i restriccions d’aforament, es va intentar seguir mantenint la festa. La nostra redactora Tàrsila Galdón es va desplaçar fins allà i ens va parlar el darrer dijous de com s’havia dut a terme.

La setmana ha seguit amb diverses publicacions de videoclips al youtube, d’entre les quals ha destacat La Fúmiga, que va publicar dimecres passat (15 de juliol) el seu nou EP, L’Aposta, amb la col·laboració de Maluks.

A més a més, el grup Els Pets ha publicat al seu youtube la versió “confinada” de la cançó “Hospital de Mar“.

Article corregit per Joaquim Cano
De La Nucia (Marina Baixa), graduat en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant. Especialitzat en estudis literaris i treball de corpus lingüístics. Professor de trinxera al Baix Segura. Prop del tsundoku. Poliamorós amb la música, format a escola i carrer. Integrant del programa La Xarradeta. Obsessiu i, de vegades, versut.

Article escrit per:

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Crònica d’un estrany, íntim i màgic Feslloc, festival de música valenciana

Recents

Tenda: “No ens sentim amb la potestat de declarar-nos representació de cap moviment”