[Repàs d’actualitat] Gener anuncia que el seu proper àlbum serà en castellà

El passat 1 d’Octubre, Gener va anunciar a través de les xarxes que el grup es troba preparant un nou àlbum, el primer en llengua castellana. Segons el mateix comunicat, els valencians portaven treballant per publicar aquest elapé des d’abans de març, però es van aturar pel confinament. Així i tot, el grup hi ha promés publicar en breu aquest quart treball malgrat que «hui la situació és igual de clara que ho era fa uns mesos».

El vinent 7 d’octubre Apologia estrenarà el videoclip d’Antifeixistes 2.0. Aquest tema és una nova versió de la cançó que el públic ja va poder sentir al seu àlbum debut homònim. La composició compta amb la participació de Maluks i Tatiana Javaloyes.

El passat dilluns 28 ha presentat el seu últim senzill Cronofobia, un tema en el qual el grup pretén endinsar-se en el territori de la música simfònica. La cançó compta amb nombroses col·laboracions instrumentals entre les quals trobem saxofons, trompeta, violins, violoncel o trombó.

L’Últim europeu ha publicat el vídeo de la seua sessió en acústic en La Gramola de Keith. Al seu canal de Youtube podem veure al grup interpretant el seu tema Introspecció.

Esdeveniments: 

  • Vienna anuncia pròximes dates de concert com a part de la seua gira Encara t’estime un poquet. El duo alacantí actuarà en Castelló de la Plana el pròxim 13 d’octubre i a València el pròxim dia 18.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Tenda torna als escenaris al Grau de Castelló

Recents

Coneix la trajectòria de Mishima a través d’Ara i aquí

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc