[Repàs d’actualitat] Maluks anuncia el primer avançament del seu proper àlbum

11 de setembre: Olor d’ones és el títol del primer tema del pròxim àlbum de Maluks que ha pogut conéixer el públic. El grup valencià de dancehall ja ha donat diverses pistes a les seues xarxes socials sobre alguns detalls de la cançó com, per exemple, que comptarà amb la col·laboració d’altres artistes.

9 de setembre: Arc de Triomf han enregistrat una sessió en viu als Rockaway Studios de Castelló. Al seu canal de YouTube, podem veure com interpreten el tema Carrer Marina del seu últim àlbum Nascuts per molestar.

Esdeveniments:

  • Andreu Valor continua amb la gira de presentació del seu últim elapé Insurrecte. Les dates més pròximes per veure al cantautor –amb entrades encara disponibles– són el 18 de setembre a Tavernes de la Valldigna, en un concert gratuït; el 26 a Albalat dels Sorells, el 4 d’octubre a Meliana, el 8 a Ontinyent, el 9 a Potries, el 10 a Penàguila i l’11 d’octubre a València.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Història de les veus d’Occitània

Recents

[Repàs d’actualitat] Maluks publiquen el seu anticipat senzill “Olor d’ones”