[Repàs d’actualitat] Maluks publica “Me toca”, avançament del seu primer disc

Maluks va estrenar aquest divendres el senzill Me toca (Propaganda pel Fet!). En aquesta ocasió, el seu característic dancehall va comptar amb la col·laboració de La Fúmiga (que recentment ha col·laborat amb més grups de música urbana com The Tyets). Segons Maluks, Me toca és un avançament del que serà el seu primer disc, que es publicarà a principis de 2021. Fins ara hem pogut gaudir dels seus senzills Fins l’alba, Comboi, Contra l’oblit, Furioses i Olor d’ones, tots editats per la discogràfica Propaganda pel Fet!.

Gertrudis va llançar aquesta setmana una nova versió de No em dona la gana (Promo Arts Music) amb col·laboració de Doctor Prats. Originalment, el tema fora part del seu disc homònim No em dona la gana (Promo Arts Music, 2019), el huité del grup.

El duet Joueven i Lisis van publicar aquest dilluns el tema Un altre cop (Pecera studios). No és la primera ocasió que han col·laborat els dos cantants, ja que els vam poder vore junts a cançons anteriors com Violonchelo (Pecera studios). Així que després de la bona rebuda dels talls conjunts, el duet ha anunciat a Enderrock que publicaran un disc conjunt a l’estiu de 2021. Un altre cop és el primer avançament del seu primer àlbum.

Aitor Cugat segueix en la seua carrera en solitari amb la publicació del seu segon senzill L’altra cara de la Lluna (Picap) amb la col·laboració de Sergi Esparza. Fins al moment, el cantant del grup Xeic! va publicar en solitari Quan tot acabi, cançó publicada també aquest 2020.

Magí va estrenar Home heroi (neway music) aquest dimecres 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència Masclista. La cançó forma part d’Autoteràpia | Fase 1: introspecció (neway music, 2020), el primer EP de tres cançons de la trilogia discogràfica Autoteràpia.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

El Pipeig de The Tyets

Recents

Curant ferides amb Ivette Nadal i Pascal Comelade