[Repàs d’actualitat] Maluks publiquen el seu anticipat senzill “Olor d’ones”

El dijous 17 de setembre, després d’anticipar-ho per totes les xarxes socials, Maluks han tret a la llum el seu últim senzill, Olor d’ones. Aquest tema compta amb la col·laboració de Mireia Matoses de Pupil·les i pretén recordar a tothom les experiències de l’estiu i la mar.

El mateix dia 17, el grup alacantí Vienna ha estrenat la seua última cançó Alacant o el pop d’aquí. En un estil que combina guitarres acústiques amb sons electrònics molt subtils, el duo rememora una història d’amor a la ciutat d’Alacant.

El divendres 18, Samantha va publicar Espere que tornes, una versió en valencià del seu primer single Espero que vuelvas. El tema ha agradat als fans arreu del món de la cantant i exparticipant d’OT, fins al punt d’arribar a les llistes de cançons més escoltades en iTunes a països com el Perú, Brasil i Argentina.

La cantautora Gemma Hummet ha anunciat que el 30 d’octubre serà la data de publicació de Màtria, el seu pròxim elapé. A les seues xarxes socials, l’artista ja ha publicat un breu avanç del proper disc.

 

Esdeveniments:

  • Feliu Ventura continua amb la seua Gira als terrats, que va arrancar en juliol d’aquest any. Les pròximes dates dels concerts del cantautor seran el 29 de novembre a Sueca i el 12 de desembre a Gandia.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

[Repàs d’actualitat] Maluks anuncia el primer avançament del seu proper àlbum

Recents

David Cosials, d’Alerta Roja a València: “La pandèmia ha visibilitzat la falta d’ajudes i d’estructura del sector cultural valencià”