[Repàs d’actualitat] Samantha estrena el seu darrer senzill “Quiero que vuelvas”

Ja quasi s’acaba l’estiu, però no per això ho fa l’actualitat. Com cada setmana, Sons de Xaloc fa un xicotet recull de tota l’actualitat dels últims set dies. Aquest cop, reunim l’actualitat del 24 al 30 d’agost.

25 d’agost: Abans que res, Sons de Xaloc volguera recordar la memòria de Manuel Alférez, músic català que fou baixista de bandes com Decibelios o Sub Trabelios. 

27 d’agost: Aquest dia fou l’escollit per molts artistes per mostrar als seus seguidors les seues últimes novetats: 

Massa va estrenar El camí més fàcil amb el seu videoclip oficial. Aquí el tens per pegar-li una ullada. 

Després tenim a Sexenni i Yung Rajola que estrenen Crema Catalana

L’artista i tècnica de so, Làuder va estrenar juntament amb Natàlia Coquelicot Desencantà, una versió de la cançó Désenchantée

La concursant d’OT i artista valenciana, Samantha, va estrenar aquest dia Quiero que Vuelvas. El tema ja ha revolucionat xarxes i té quasi 695.000 reproduccions al Youtube. 

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Les diverses cancel·lacions de concerts deixen un estiu agredolç

Recents

[Repàs d’actualitat] Askama presenta el seu primer tema “Camí de Sotaia”