[Repàs d’actualitat] Buhos estrena el tercer avançament del proper disc

Buhos estrena Mil Batalles

Buhos ha estrenat el seu tercer avançament, Mil Batalles, del proper disc, El dia de la victòria, que veurà la llum el 6 de novembre.

Miki Núñex estrena Viento y vida amb Despistaos

El representant d’Espanya a Eurovisió i ex concursant d’Operación Triunfo, Miki Núñez ha estrenat el seu últim single Viento y Vida amb el grup Despistaos, un cant a viure el present. El català posa així el seu punt de sortida al seu segon àlbum previst per aquesta tardor. El bon rotllisme de Miki torna després d’Amuza amb el que va aconseguir posicionar-se el número 1 de vendes al nostre país.

The Tyets estrenarà disc el pròxim 13 de novembre 

Després de l’èxit del seu primer EP Trapetón (Autoedició, 2018), The tyets ha anunciat a les seues xarxes socials que el pròxim 13 de novembre estrenen el seu proper treball, Pipeig. El grup de Mataró es va estrenar amb una fusió entre trap i reggaeton, el que ells anomenen trapetón, com el nom del treball, amb ritmes llatins. Ja han llençat el primer single de Pipeig, anomenat Bebesita, disponible a totes les plataformes.

Bebesita és una cançó que pretén mitificar a Venus, deessa de l’amor i la bellesa. Es tracta d’un reggaeton cantat des de la perspectiva de l’amor romàntic i influenciat per la crítica als rols de poder.

Askama anuncia que traurà pròximament el seu segon tema

Els bellreguardins han anunciat que pròximament veurà la llum el seu segon single del seu àlbum debut La lluita continua. Després de veure la llum Camí de Sotaia, han anunciat que Nihilismes sortirà pròximament, junt amb un videoclip del qual ja s’han pogut veure alguns frames al seu Instagram. Mentre esperem la data de sortida us deixem ací el seu single Camí de Sotaia. 

 

Esdeveniments: 

  • Oh! La Cultura

Per tal de gaudir la cultura, l’Institut valencià de cultura, en el seu paquet #reaCtivem, ha previst 95 actuacions musicals en directe  i 32 concerts a l’edició de tardor d'”Oh! La Cultura” repartides entre Castelló, València i Alacant. Ací pots anar descobrint els artistes que actuaran a Castelló, València i Alacant. Pròximament aniran ampliant l’agenda en cadascuna de les ciutats.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Gemma Humet: dolçor i protesta

Recents

Pau Sancho, Trobadorets: “La feina de Paco Muñoz ha actuat com una llavoreta i volíem fer-li un homenatge quan encara és viu”