Tenda anuncien el seu nou àlbum i un senzill amb Carles Caselles

El passat dissabte els valencians Tenda van anunciar que aquest any tenien previst llançar el seu segon àlbum. Aquesta setmana, el grup ha publicat en les seues xarxes socials que, el proper 4 de febrer, tenen previst estrenar un nou senzill: Tard, una col·laboració amb Carles Caselles (Smoking Souls).

Aquest divendres, Valira han estrenat un nou senzill. Gravedad (Propaganda pel Fet!, 2021) és el títol del nou tema, una col·laboració amb Ventiuno que formarà part de Supernova (Propaganda pel fet, 2021), el pròxim elapé que el grup té previst publicar el 12 de febrer.

 

Vienna han reunit a Pep Mirabell (Els Jovens), Flora d’El Diluvi i La Fúmiga per a versionar Échame a mi la culpa de Albert Hammond. El títol d’aquesta col·laboració és Tira’m a mi la culpa (LCM Records, 2021), un tema que marca l’inici del 2021 per al duet.

 

Rafa Xambó ha publicat aquesta setmana Tempestes, un poema de d’Anna Montero al que el cantautor ha posat la música. Aquest tema formarà part de La dança d’un temps nou (Autoeditat, 2021), un disc per al que l’autor ha iniciat un crowdfunding en Verkami

 

Pep GimenoEl Botifarra” ha publicat aquesta setmana el video de la seua actuació en viu interpretant L’hereu riera amb Bárbara López. El cantant dedica aquest tema «A tota aquella gent que ha patit una greu malaltia i per sort, seguix entre nosaltres», així com «a tots aquells que no han tingut eixa sort, i sempre estaran a la nostra memòria».

Karnassein continua produïnt nova música. Aquest dimecres el raper ha publicat el senzill Sensació animal (Autoeditat 2021). El tema compta amb la producció d’Hèctor Mas (Étoimoi) i és la tercera cançó que ha publicat aquest artista emergent.

Sons de Xaloc

Anteriors

Les diferents vibracions de ‘A 10 minutos’, de Mafalda

Recents

Mugroman: rock amb dolçaines ressonant des de Xixona

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.