[Repàs d’actualitat] Xavi Sarrià publica “No s’apaguen les estreles” de la BSO de “La mort de Guillem”

Xavi Sarrià ha estrenat, aquest dijous, No s’apaguen les estreles, la seua contribució a la banda sonora del film La mort de Guillem. Aquesta emotiva cançó, composta amb la col·laboració de Pep Gimeno Botifarra, rememora al jove antifeixista Guillem Agulló com un símbol de lluita.

Durant aquesta setmana, Boira han publicat el videoclip de Mis cuervos, el primer senzill del seu futur EP, Acto I: la huída. A més, el grup ja ha anunciat la data de publicació d’aquest disc: l’1 d’octubre; la portada que tindrà ja es pot veure al seu Instagram.

Hui a les 21:00, Ciudad Jara estrenarà el videoclip per al tema El último pasillo del primer àlbum del projecte,  Donde nace el infarto. A partir de l’hora de l’estrena, el vídeo es podrà veure al seu canal de Youtube.

Esdeveniments:

  • El passat dimecres, la direcció de la Fira Trovam de Castelló va publicar el cartell de la propera huitena edició del festival. Aquesta se celebrarà des del pròxim 11 de novembre fins al 14 i hi participaran artistes i grups com Tardor, Cactus, Ciudad Jara, Nuc o Andreu Valor.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

David Cosials, d’Alerta Roja a València: “La pandèmia ha visibilitzat la falta d’ajudes i d’estructura del sector cultural valencià”

Recents

Fenok, un grup amb una promesa amagada dins la seua música