ZOO han publicat el títol i la portada del seu pròxim disc “Llepolies”

ZOO han donat a coneixer el passat dimecres el títol i la portada del que serà el seu tercer àlbum d’estudi: Llepolies (ZOO Records, 2021). El grup també ha publicat a xarxes com serà la portada d’aquests disc que estarà disponible a partir del 26 de març i que ja es pot reservar al seu web

 

El proper 29 de gener La Gossa Sorda publicarà el recopilatori Batalles i cançons (Maldito Records 2021). El treball s’editarà en un format de doble CD amb una il·lustració d’Àlex Seguí a l’interior i es composarà de 20 cançons amb una nova masterització.

 

Flashy Ice Cream han publicat aquesta setmana el videoclip del seu tema Salsa. Aquesta cançó forma part de l’últim disc d’aquest grup de Sabadell, Don gelato (Delirics, 2020), i compta amb la col·laboració de Lildami. 

 

31Fam han estrenat el passat dilluns El nostre últim ball (Delirics, 2021), una cançó composada i interpretada per només un dels membres del grup: KidPi. Aquest senzill es un tema melancòlic i extremadament personal i el seu videoclip ho reafirma.

 

Els tarragonís La Tortuga que Nunca Tuve (LTQNT) han presentat el passat dijous el senzill Violència legal (Picap, 2021) amb un videoclip que promet continuar. La cançó forma part del seu proper disc La bici de Hoffman  (Picap, 2021) que eixirà el 12 de febrer.

El dilluns la cantautora Lia Sampai publicarà el seu nou tema La caixeta (autoeditat, 2021), que ja es pot resevar per escoltar-lo ací. A més, l’artista actuarà el pròxim 29 de gener al festival Barnasants, un concert que servirà de pre-estrena per al seu segon àlbum.

 

Els valencians La Terra Sona publicaren el diumenge passat el seu nou senzill Ansietat (autoeditat, 2021). Aquest tema formarà part del seu pròxim EP Esclaus de l’espectacle (autoeditat, 2021).

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc

Anteriors

Pau Alabajos: “és imprescindible defensar els nostres drets laborals, però depén de la voluntat col·lectiva”

Recents

Les diferents vibracions de ‘A 10 minutos’, de Mafalda

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *