Ricky Gil publica el videoclip de la cançó “En una altra vida”, on hi col·labora Viggo Mortensen

Ricky Gil estrena videoclip i aquest inclou imatges inèdites de la pel·lícula dirigida per Viggo Mortensen, “Falling”, el seu llargmetratge debut. “En una altra vida” pertany al primer disc en solitari del cantant i músic català, Infinites rutes invisibles (Chesapik, 2021), i en ella també participen la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat.

En la tardor de l’any 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per tal de reunir imatges i buscar localitzacions per a la pel·lícula. Gran part d’aquestes imatges no es van utilitzar en el seu muntatge final. Finalment, aquest recull d’imatges han pogut tenir una segona vida gràcies a formar part del videoclip de Ricky. El meravellós muntatge del clip ve a càrrec de Telma Llos.

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

Mafalda anuncien un nou àlbum per a octubre

Recents

L’optimisme de Sandra Hunter amb la col·laboració de Tonet, de Porto Bello

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *