Sandra Hunter estrena “Quan Cremi L’última Bruixa”, un doble single marcat d’obscuritat

Sandra Hunter és una músic catalana que, a poc a poc, es fa escoltar en el panorama musical des de la seua estrena el 4 de juny: “Tot Anirà bé”, cançó que va comptar amb la col·laboració de Tonet, el cantant de Porto Bello. Ara ha alliberat un nou doble single debut en català “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”. L’artista va llençar aquest single el passat 25 de juny amb un videoclip amb estètica obscura, que combina perfectament amb el tema: les bruixes. 

La cantant aposta per cantar amb dues llengües: català i anglés per arribar a un públic més ampli. Amb més de sis anys d’experiència al Youtube, l’artista té molt que oferir  amb la seua música. El productor escollit per fer realitat un projecte de tres temes i sis cançons ha sigut Sergi Bagó. Els ritmes i sons han aconseguit crear una atmosfera que envolta en un ambient de màgia i fantasia.

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge. Comunicació al Segell Primavera d'Hivern i a Metrònom. Col·laboracions vàries. Música (tot i que terriblement arrítmica) i llibres. Em solc deixar caure per ací, tant per la bona gent com per la xicoteta comunitat que hem creat.

Anteriors

Stay Homas han publicat la versió d’estudi de “No vull baixar”, el seu tema amb Albert Pla

Recents

Un destí bucòlic enmig d’un context de crisi: ‘Baladre’, de l’Home Brut

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.