Sandra Hunter estrena “Quan Cremi L’última Bruixa”, un doble single marcat d’obscuritat

Sandra Hunter és una músic catalana que, a poc a poc, es fa escoltar en el panorama musical des de la seua estrena el 4 de juny: “Tot Anirà bé”, cançó que va comptar amb la col·laboració de Tonet, el cantant de Porto Bello. Ara ha alliberat un nou doble single debut en català “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”. L’artista va llençar aquest single el passat 25 de juny amb un videoclip amb estètica obscura, que combina perfectament amb el tema: les bruixes. 

La cantant aposta per cantar amb dues llengües: català i anglés per arribar a un públic més ampli. Amb més de sis anys d’experiència al Youtube, l’artista té molt que oferir  amb la seua música. El productor escollit per fer realitat un projecte de tres temes i sis cançons ha sigut Sergi Bagó. Els ritmes i sons han aconseguit crear una atmosfera que envolta en un ambient de màgia i fantasia.

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Stay Homas han publicat la versió d’estudi de “No vull baixar”, el seu tema amb Albert Pla

Recents

Un destí bucòlic enmig d’un context de crisi: ‘Baladre’, de l’Home Brut

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *