S’aproxima el festival Pirata Rock

Àlex Franco Granell i Vladyslav Hostyuk

Els pròxims 18, 19 i 20 de juliol es celebrarà el festival Pirata Rock a Gandia. Tres dies en els que podreu gaudir de diverses actuacions de rap, rock i fusió. L’esdeveniment compta amb un cartell reconegut a nivell nacional, a més de grups i cantants alternatius igualment coneguts. També hi son presents artistes destacats de la música en valencià com exemple Xavi Sarrià, Els Catarres, ZOO i Suu. 

Durant cada dia del festival, es celebraran concerts des de les 19:30 fins a les 6:00 en tres escenaris localitzats al polígon Benieto a la perifèria industrial de la ciutat. El dijous 18 actuaran, entre altres,  Xavi Sarrià i Ebri Knight, la banda de punk Boikot i el raper Kaze. El 19 podrem veure a Smoking Souls, Pupil·les, els bascs Berri Txarrak i el cantant de reggae Morodo. Ja l’última jornada, podem destacar les actuacions de ZOO i Prozak Soup, els andalusos Narco i el dúo de rap Ayax y Prok.

Per a arribar a Gandia l’opció més econòmica i viable és el tren de rodalies, a més, la pròpia organització del festival compta amb un servei d’autobusos a nivell estatal. Tanmateix, el festival està localitzat en una zona apartada a les afores de Gandia, de fet l’organització recomana utilitzar el taxi per anar de l’estació d’autobusos i trens fins al polígon. Una opció molt més barata és utilitzar el servei d’autobusos municipal, que efectua la parada a la zona comercial prop d’on està el recinte.

Enguany s’oferirà també servei de camping a 700m del festival. Aquest estarà disponible a partir del dimecres 17 de Juliol a les 12:00h i està previst que es tanque el diumenge 21 de Juliol a les 16:00h, deixant un dia de més per recuperar-se i poder fer les maletes amb temps. És important el matís de que està permés entrar menjar i beguda, solament amb botelles de plàstic, al recinte de l’acampada, però no al festival. Tant el recinte del festival com el càmping compten amb un punt mèdic, però, malauradament desconeixem si l’event comptarà amb un punt violeta.

Per als interessats en realitzar una compra d’última hora, actualment s’han esgotat les entrades del camping amb ombra i han anunciat que s’apropen al Sold Out. A dia de hui acaba eixint pel mateix preu compres quina compres, és important comprar amb antelació.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Music Port Fest (Sagunt)

Recents

Benicàssim es prepara per al FIB

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X