Screwed Loose: el grup de metal alternatiu de Canals que prepara el seu debut

Screwed Loose es un grup de rock dur i metal alternatiu en anglés procedent del poble de Canals format pel cantant i bateria Hugo T. Robinson, els guitarristes Jordi Montoro i Manuge Tortosa i el baixista Cristian Solves. Amb un estil caracteritzat per tenir molta distorsió, el groove i les harmonies entre veus raspades i netes, la banda ha acumulat un ampli repertori de versions, però porta preparant des de l’any 2018 el seu disc debut, Heart of screws, que es publicarà el pròxim dimarts 4 de febrer.

De moment, només disposem de dos avanços d’aquest pròxim elapé, que compta amb una portada dissenyada per Bill Smith, un artista que ha col·laborat amb grups de la talla de Led Zeppelin o The Cure. El primer és Stick together, un tema reflexiu i obscur amb riffs potents, on destaquen especialment les veus harmonitzades de Robinson i Montoro. Tanmateix, el segon tema que han publicat, This place pt.1, n’és tot el contrari: és una cançó instrumental molt més curta on el grup demostra la seua qualitat i creativitat musical, sent així un atractiu teaser del treball complet.

Tanmateix, si algú no pot esperar fins al dia 4 per a escoltar el nou àlbum d’aquests quatre canalins ja pot anar a veure’ls aquest dissabte a la sala El Asesino de València. Una cita on possiblement poden sonar alguns dels nous temes, o també gaudir de l’ampli repertori de versions que el grup ha acumulat durant els seus primers anys.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Les noves sensacions de “La petita rambla del Poble Sec”

Recents

Els discs que es publicaran aquest 2020

X
X