Sense Nom des de Cornellà

Els joves d’ara són el futur del demà i, això és el que ocorre també amb la música. Sense Nom és una banda que naix a Cornellà de Llobregat, Barcelona, i està formada per Arnau Àlvarez, Arnau Macià, Marc, Ariel, Pedro i Óscar. Aquests joves s’ajuntaven per gaudir del seu plaer preferit i compartit: la música. Aquesta passió per la música els va portar a treballar de valent i han arribat a compartir escenari amb Doctor Prats o Ebri Knight. A més, ha tocat en diversos actes de l’Associació Espanyola en Contra del Càncer.

Sense Nom va estrenar el seu primer single el passat 27 de març disponible a totes les plataformes. Aquest single porta de nom Un altre cafè si us plau i és una mescla de pop amb rumba catalana. La barreja de la lletra, la melodia i el ritme fa que no te la pugues llevar amb facilitat del cap. Un tret molt característic és la producció del single feta per Ariel, un dels membres de la banda. Sense dubte, els augura un futur ple d’èxits.

 

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

De Vent i Ales i agraïments de Txarango

Recents

Els festivals virtuals segueixen amb el Concert Dissident Confinat de Vila-real