Serpent publiquen el seu EP punk-rock Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit

El grup català Serpent va publicar el seu primer LP, Lluna Roja (BCore Disc), l’any 2019. El seu nom apareixia en els cartells de molts dels festivals del 2020, però aquests van ser cancel·lats. El grup va aprofitar la situació per crear nova música i es van posar com a objectiu treure tres EP’s en 2021.

El primer d’ells és Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit. Aquest va ser enregistrat a EM Estudi i el formen quatre cançons punk-rock: “Llepaculs”, ”Cròniques d’un no lloc”, “Focs artificials” i “Home Caducat”. A aquest treball el caracteritzen les bases rítmiques acompanyades per guitarres esmolades i dissonants, i unes lletres que ens aproximen a una realitat amarga i cruel. Podríem dir que aquestes cançons són anti-himnes que s’inspiren en la part més sòrdida de la nostra societat, amb misèries i amb protagonistes sense sort.

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

Junco y Mimbre preesenten el seu nou senzill “Mirall”

Recents

Las Bajas Pasiones publiquen el segon avançament del seu nou disc

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.