“Sin más” de Samantha supera les expectatives

Ni el coronavirus ni el fet d’eixir de l’Academia d’Operación Triunfo han frenat Samantha Gilabert a traure el seu single Sin más. A falta de saber com es desenvoluparà el concurs del qual forma part, la valenciana ha sorprés amb aquest tema produït per Carlos Sadness. Sin más és el desé single que s’estrena dins aquesta nova generació de concursants d’OT 2020 i va ser un dels més esperats, ja que Samantha és una dels “triunfitos” amb un major nombre de seguidors i suport a les xarxes socials. La cançó, disponible al Youtube des del passat 24 d’abril ja ha arribat a més d’un milió de visualitzacions en una setmana.

La cançó la va escriure Samantha dins l’acadèmia d’Operación Triunfo en les primeres setmanes del talent. Encara que al principi dubtava entre fer-la més acústica o més moguda, va fer cas als seus seguidors que reclamaven la cançó més acústica. Sin más tracta el sentiment d’estimar algú però que això no siga mutu. I, com tots, sabem que és inútil fer veure com si anara tot bé, ja que, malgrat tot, estimes l’altra persona i sempre estarà present a la teua ment. Tot recollit sota una versió prou alegre i amb melodies molt fresquetes amb ritmes tropicals mesclats amb altres més pop i pausats. Tot plegat converteix el single en una cançó que no et pots llevar de la ment amb facilitat.

El disseny de la portada també l’ha fet Carlos Sadness i, el lyric video és obra d’Arturo Urquiza. Ambdós segueixen el mateix estil senzill i delicat de la cançó amb predomini del color rosa.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Ebri Knight llença un missatge de positivitat amb ‘La Cura’

Recents

“Love Is Hell” de Goa i els Trankimazin lluny de casa

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc