Stay Homas han publicat la versió d’estudi de “No vull baixar”, el seu tema amb Albert Pla

Stay Homas van publicar aquest divendres el single “No vull baixar”. En ell compten amb la col·laboració d’Albert Pla, amb qui ja els vam veure per a la versió de la mateixa cançó que el grup va publicar al seu típic terrat el passat mes de març. Aquest nou tema és el més introspectiu del grup, ja que parla de quan ens endinsem en els nostres propis pensaments i deixem la ment en blanc per dedicar-nos a la contemplació.

El videoclip l’ha dirigit la fotògrafa Marta Mas i l’estrenen aquesta mateixa vesprada a les 18.00. Per alguns avançaments que han fet, hem pogut veure que es tracta d’un videoclip que representa aquest estat de consciència que es mescla amb  les sensacions oníriques, que moltes vegades són il·lògiques i espontànies. El grup barceloní també estrenen amb aquest tema Cukileo Records, un segell creat amb Halley Records. La mateixa discogràfica ha dit que Cukileo és una paraula inventada a la qual se li associa el significat de “sensació d’estar a gust”.

 

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

“Tota estiu” és el primer adelantament del nou àlbum de Pupil·les

Recents

Sandra Hunter estrena “Quan Cremi L’última Bruixa”, un doble single marcat d’obscuritat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc