SUU fa el seu propi himne a la vida en “Tant de bo”

SUU ha llançat el seu últim tema, Tant de bo, que és el primer avançament del seu nou disc, Ventura. Aquest treball ha estat produït per Carlos Sadness. Així doncs, l’artista catalana regala als seus oients un tema molt dolç que reivindica la joventut i la felicitat de la vida amb un missatge sincer.

El tema s’ha llençat juntament amb un videoclip caracteritzat per la frescor. Així doncs, el videoclip es construeix amb la idealització de la vida quotidiana, la joventut i els moments de felicitat. La primera seqüència del videoclip mostra l’artista en una casa amb un ambient tranquil, idíl·lic i que representa escenes pròpies del dia a dia.

La segona seqüència del vídeo situa l’artista en un bosc, on gaudeix del seu entorn. De fet, es pot intuir com l’artista esprem cada moment del videoclip, com si necessitara eixe aire fresc. En tot moment, el videoclip idealitza l’artista amb moments tranquils i íntims. Així doncs, el missatge del vídeo, que gira entorn l’aprofitament de la felicitat i sobre la joventut, es combina a la perfecció amb la lletra. De fet, SUU manifesta amb una veu dolça la necessitat de no parar el seu camí i de viure en tot moment coses noves amb les persones importants.

A l’hora de valorar el primer tema del seu àlbum, l’artista ha manifestat que Tant de bo «és una declaració d’amor sincera: dir la veritat sense gens de por». L’artista ha seguit explicant que des que va escriure la cançó «el seu sentit ha mutat moltíssim des d’aleshores, però l’essència del missatge es manté: tant de bo arreglàrem els problemes cantant».

A punt de presentar el segon àlbum el pròxim 10 de gener, SUU ha explicat que «serà més íntim i madur que l’anterior, reflex de la nova etapa vital més adulta des del punt de vista personal, professional i artístic». Les primeres dates de presentació del nou àlbum ja s’han donat a conéixer; la primera parada serà a Madrid el 17 d’abril (Sala Nazca), passarà per València el 24 d’abril (Ram Club) i l’endemà, 25 d’abril, per Barcelona (Sala Barts).

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Un Pablo Sánchez molt més melòdic

Recents

El Festivern torna a les comarques centrals per a acomiadar l’any

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X