Tardor publica per sorpresa el seu nou àlbum “El Mal Pas”

Tardor ha publicat el seu últim àlbum, El mal pas. Ho ha fet després d’estrenar, per a l’absoluta sorpresa dels assistents, el tema Digne de recordar en l’últim concert de la gira dedicada a Patraix. Aquesta cançó, que obrirà el pròxim disc, va finalitzar el recital del grup al Festitraix, en les festes d’aquest barri valencià que ha resultat tan significatiu per a la música de Tardor; i en acabar, van soltar la bomba informativa davant de tota l’audiència anonadada. Immediatament després de l’actuació, els que hi van assistir van poder comprar-ne una còpia.

Portada del nou àlbum de tardor, El Mal Pas.

Fins a aquell concert de l’onze d’octubre, la banda no havia fet cap tipus de promoció ni publicitat en referència al seu nou elapé, sinó que havia mantés en secret la seua gravació fins aquell retorn poètic a la seua terra sagrada. Per ara l’àlbum només està disponible a la pàgina web de Tardor, però a partir del dia 15 de novembre s’hi podrà escoltar a diferents plataformes digitals. Pel que fa a dades de concert pròximes, el grup  ja n’ha anunciat un el 21 de febrer a la Sala Moon de València, aquesta actuació serà la que donarà inici a la gira d’aquesta nova etapa en la labor creativa del grup valencià.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

“El Temps” de Pleasant Dreams

Recents

Tenda, o com hauria de sonar la nova música en valencià

X
X