Tenda avança “Fe cega” del seu pròxim disc

Després d’anunciar el passat febrer el seu pròxim treball amb el senzill de “Tard“, el grup guardonat amb el premi Ovidi a grup revelació 2020 ha publicat el videoclip de “Fe cega”Continuant amb el seu marcat estil pop rock juvenil, que acompanya a l’edat dels seus integrants, Tenda reflexiona en aquest nou treball sobre la crisi existencial del món cruel en què habitem, tot barrejant-ho amb iconografia cristiana. Empra la metàfora dels àngels caiguts del cel com a element disruptiu de l’statu quo, i com a referent en l’adquisició d’una consciència reivindicativa i combativa.

Al videoclip el grup mostra una barreja d’imatges de contrastos entre la serenitat ideal, i irreal, d’una dona en un paratge idíl·lic, contra aquesta mateixa que descobreix la destrucció i ràbia del món terrenal -que s’expressa a través d’imatges de destrucció i edificis abandonats-. Un treball coherent i sòlid que recorda a l’estètica reivindicativa del pop rock dels 90 i els 2000 amb la conjunció de l’estètica urbana, que s’aprofita de la iconografia dels polígons abandonats com a mostra de decadència; i cristiana, per a representar l’estat espanyol.

Amb tot, tant “Tardcom aquest nou senzill, el grup valencià es prepara per estrenar el seu pròxim treball previsiblement després de l’estiu. De moment queda esperar, però de mentre -i si el lector ho veu convenient-, pot llegir les entrevistes que s’han fet des d’aquesta redacció per tal de conéixer-los millor.

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Zoo i SFDK presenten “SERENO”, un senzill acompanyat amb videoclip

Recents

Tremp: Lluita i amor en ‘Herois sense nom’

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.