Tenda llancen un nou senzill junt amb Juan Zanza (Valira)

Tenda continuen presentant avançaments del seu proper disc, l’últim d’aquests s’anomena Tan mal. El senzill és una col·laboració amb Juan Zanza, líder de Valira, i ha vist la llum el passat dijous 10 de juny acompanyat del seu respectiu videoclip. La cançó n’és una de desamor, que «Tracta d’explicar el desinterés que sents sobre algú que se’n va i en com deixar anar o com anar-te’n tu».

Després de Fe cega i Tard, aquest ja és el tercer single pròxim àlbum del grup revelació dels Premis Ovidi 2020. En ell la banda continua desenvolupant el seu estil de pop-rock amb guitarres melòdiques que ja es va poder sentir en el seu debut homònim.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

B1n0, amb la col·laboració de Meritxell Neddermann, publiquen el seu nou single “N0”

Recents

Junco y Mimbre preesenten el seu nou senzill “Mirall”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.