The Tyets triomfen amb la seua nova cançó “Amics, tiets i coneguts” en la que han col·laborat Els Amics de les Arts

“Supervendes”, el nou single del treball en solitari de Carles Caselles

“Supervendes”(Primavera d’Hivern)  es el tercer single del nou projecte en solitari en el que s’ha endinsat el vocalista del reconegut grup valencià Smoking Souls. En aquest tema ha comptat amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento. El que caracteritza a aquest nou tema, el qual ve acompanyat d’un videoclip, es un consumisme vestit de sarcasme entremesclat amb uns ritmes dream-pop i hip-hop. L’EP sencer sortirà a mitjans de juny.

The Tyets col·laboren amb Els Amics de les Arts per a publicar el seu nou single “Amics, tiets i coneguts”

El nou tema de The Tyets s’anomena “Amics, tiets i coneguts”(Luup Records), i en ell han comptat amb Els amics de les Arts. Va acompanyat d’un videoclip ple de referències populars de tot tipus. Amb aquesta cançó de ritmes trap-pop tan ballables ens anuncien l’estiu.

Tomàs de los Santos publica La rosa als llavis  

Després de cinc anys sense escoltar al cantautor valencià, Tomàs de los Santos ha enregistrat La rosa als llavis (Bureo Música). Aquest ens regala un poemari de Joan Salvat-Papasseit musicat. En el disc i en l’elaboració de l’espectacle que  l’acompanyarà ha col·laborat l’actriu Elsa Tronchoni.

Gebre ens presenten el seu primer disc de llarga durada, Riu Amunt

Després de publicar en 2019 l’EP Marçà-Falset (The Indian Runners), Gebre publiquen el seu primer LP anomenat Riu amunt (The Indian Runners). El disc el van estrenar aquest cap de setmana a la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca. A aquest nou treball el caracteritzen els ritmes i les melodies pop molt ben acompanyades per guitarres.

Verge Santa ens sorpèn amb el seu primer EP Ouiea

El nou projecte del bateria Santi Carcasona, Verge Santa, ens presenta el seu EP de debut anomenat OUIEA(Temps Record). Aquest és un disc ben peculiar, el qual està format per cinc peces: “O”, “U”, “I”, “E” i “A”. Aquestes empren una sola vocal, indicada pel títol de la cançó.

 

Arsènic publica un nou single acompanyat d’un videoclip, “La Senda”

Arsènic, un grup valencià de La Marina, ens presenten el seu nou tema “La Senda”, el qual formarà part d’un nou EP, L’Últim Anhel. Després de Preparem la Invasió tornen amb més força i en breus els tornanrem a veure als escenaris. El nou EP el formaran 3 cançons, les quals aniran acompanyades d’un videoclip i les podrem escoltar en els propers mesos.

Sons de Xaloc

Anteriors

Lisasinson: punk-pop hedonista i conscient per a ànimes mutants

Recents

Tro: heavy metal català en l’oblit

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.