Tot se n’acaba anant amb Vienna

Pau i Arturo conformen el grup alacantí Vienna i ens han presentat a la redacció de Sons de Xaloc l’avançament del seu primer treball Hem trobat un pis per llogar que sortirà al pròxim gener. La cançó, anomenada Tourmalet va acompanyada d’un videoclip en què es tracta la temàtica de la desaparició de la innocència de la infantesa a partir del motiu de la tornada ≪Tot se n’acaba anant≫ i s’exemplifica a la perfecció en els plànols formats. 

La cançó està composta amb unes melodies senzilles i una lletra íntima, però al mateix temps universal, que farceixen el conjunt de la cançó d’un ambient tranquil però potent a la vegada. A més, després de sentir-la per primera vegada sents la necessitat de tornar-la a escoltar i així mil vegades fins que se’t queda gravada al cervell, en el bon sentit de l’expressió. 

El videoclip està dividit en dues parts. La primera apareix una xiqueta en l’etapa de la infantesa en plànols des de diversos punts i espais, la qual cosa representa, com ja s’ha comentat anteriorment, la innocència. D’altra banda, la segona part mostra als mateixos Pau i Arturo, ja en una etapa més adulta, com es perd aquesta innocència mostrada al principi i com canvien les persones a mesura que van creixent. Seguint amb aquesta idea, s’hi veu representat com apareixen els odis i les enveges mitjançant les escenes on apareixen els cantants. 

El videoclip i la cançó no deixen cap dubte de la gran qualitat tant sonora com visual que tenen. A més, ambdós cantants transmeten molt bé el missatge que volen llençar a través de la lletra tan íntima que els permet connectar des d’un primer moment amb l’oient. El panorama valencià espera veure com evoluciona el grup alacantí Vienna.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Homes, música i feminisme: postureig o compromís real?

Recents

‘Crema la nit’ sedueix amb un ritme tranquil i suau

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *