“Tota estiu” és el primer adelantament del nou àlbum de Pupil·les

Pupil·les han publicat un nou senzill que serà el primer avançament del seu pròxim àlbum. El tema s’anomena Tota estiu i és «un reggaeton fresquet» amb tots els sons i ritmes propis d’una cançó d’estiu. El nou disc que el grup té pensat publicar ja serà el seu quart treball d’estudi, després del debut Bruixes de dol (2014, autoeditat), Les Silenciades (2017,autoeditat) i l’EP Rímmel (2019, autoeditat)

El videoclip que acompanya la cançó és la preqüèl·la del video de Domini màgic, la seua col·laboració amb Suu. Aquest conta la història d’amor de les mateixes dues protagonistes que veiem abans, però mostrant com es van conéixer.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Las Bajas Pasiones publiquen el segon avançament del seu nou disc

Recents

Stay Homas han publicat la versió d’estudi de “No vull baixar”, el seu tema amb Albert Pla

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *