Txarango cancel·la la seua gira i anuncia un nou àlbum

La pandèmia de COVID-19 ha obligat Txarango a cancel·lar la gira El gran circ, que anava a començar el pròxim 12 de juny; al mateix temps que han anunciat la data d’estrena del seu quart àlbum: 19 de juny. Segons afirma el comunicat al web del grup, «El govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe» i per això s’han vist sense cap altra eixida que aturar els concerts programats. A més, han argumentat haver optat per cancel·lar-la gira del tot en lloc d’ajornar-la perquè «“El gran circ” és una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps».

En l’escrit dirigit als seguidors de la banda, s’esmenta que l’equip continua treballant per a veure quines parts de la gira es poden reaprofitar, encara que amb dificultats a causa de la situació d’incertesa que afecta ara mateix al sector de la música. També, donen opcions per a aquells que ja tenien la seua entrada per a la gira com ara «programar nous concerts per acollir totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir».

L’única data que es coneix és la del trasllat del Festival Clownia, que quedarà reprogramat directament a 2021. Aquelles persones que ja han comprat la seua entrada hi podran assistir igual, encara que en aquest cas també s’ha posat en marxa un servei de devolució. Pel que fa al mateix grup, han demanat «comprensió i paciència» al públic, a la vegada que també els han donat les gràcies.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

La tia figa, o el trap conscient des de La Vall d’Albaida

Recents

Pleasant Dreams homenatja als més majors amb el videoclip de “Veus del vent”