Txarango posa punt i final

El grup català Txarango ha anunciat el seu comiat que tindrà lloc després de la seua última gira nomenada El Gran Circ al pròxim 2020. Ho anuncien després d’estar més d’un any fora dels escenaris per compondre el seu proper disc, que serà el quart de la banda. Sense dubte, notícies agredolces.

El disc veurà llum la aquesta primavera i, tenen preparada una última gira molt intensa arreu de tota Catalunya i València. El que serà, segons ells, el final del seu viatge després d’aproximadament deu anys recorrent món i fent-se ressò de les injustícies que són silenciades i que, al primer món, per tant, no es coneixen. I ho celebraran sota la carpa del seu propi circ: un somni que els acompanya des que es va formar el grup. El recinte, a més, comptarà amb un espai a l’aire lliure amb exposicions, parades amb menjar i beure i zones de relaxament.

Aquesta gira de la qual parlem, segons han deixat palés a les seues xarxes socials, serà autogestionada, plena de sorpreses i de companyes de viatge, principalment, com ja he comentat, basat en l’economia social i solidària. Tot recollit sota un espai itinerant propi i transformador. Per tant, amb aquest intent de fugir de la ferocitat del capitalisme, utilitzaran un sistema de venda d’entrades cooperatiu que permetrà destinar les despeses de gestió a causes socials compromeses amb el medi ambient per tal de reduir l’impacte mediambiental.

Les entrades ja es troben disponibles al seu web i, ací vos deixe el cartell amb tots els concerts d’aquesta última gira.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Udol: stoner i doom metal al fulgor de les pires

Recents

Nacidos de la tierra torna als seus inicis a “No van a parar”

X
X