Un Pablo Sánchez molt més melòdic

La canción del pensador, inspirat en l’escultura El pensador de Rodin, és el primer avançament de Donde nace el infarto, el nou disc de Ciudad Jara. La banda, nascuda de la mà de Pablo Sánchez presenta així el seu primer avançament de l’àlbum debut que vorà la llum el proper 7 de febrer de 2020 i, que presentarà el seu projecte el 20 de març  a la sala Joy Eslava situada a Madrid.

 

[ytp_video source=”DQiAeeEd9nA”]

 

Aquesta cançó, de primeres, pareix molt similar al Mercurio del grup La Raíz, on Pablo va ser cantant. A més a més, sembla molt plana i sense tornada i, és per això, que quasi al final quan la sents et sorprén. No hi ha dubte que Pablo Sánchez ha volgut sorprendre amb aquest fet prou arriscat però, encara i tot, ha agradat als oients que es troben desitjosos per sentir més del que ens pot oferir aquest nou projecte.

I és que, a més que la tornada es trobe quasi al final, també cal esmenar la faceta més melòdica d’un Pablo Sánchez de la que tenia al seu anterior grup. Aquesta és una qüestió que ha agradat també pel fet que mostra una versió més íntima d’ell mateix que fins al moment només es va poder entreveure en cançons puntuals del seu anterior projecte, com la que he comentat anteriorment.

Al videoclip es té la intenció de donar veu a l’estatua de El Pensador de l’escultor francés Auguste Rodin, fent similitut entre el silenci de l’estatua, centre de totes les mirades, i el silenci de l’artista darrere els focus.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Espardenyes: “De moment preferim contar les nostres històries”

Recents

SUU fa el seu propi himne a la vida en “Tant de bo”

X
X