Valentzia Soniua

Valentzia Soniua és un grup de rap sorgit al sud del País Valencià amb ganes de reviscolar una escena que, ells, consideren dormida. La composició del grup són dues veus, la de Jaume Soler (SPJ), que anteriorment ha tret treballs en solitari, i la de Jose Ignacio López (Skill.arte), juntament amb Jaume Nogueroles, DJ. Tots són estudiants i de la Vila Joiosa, municipi situat a la Marina Baixa.

Aquests joves han viscut els últims anys d’emblemàtics grups com La Gossa Sorda o Orxata Sound System i, ara, pretenen deixar la seua empremta personal amb els seus treballs anomenats Salte (senzill del 2018), Temps (EP publicat enguany) i un àlbum compartit anomenat Així va tot. Tots estan disponibles en Youtube.

El seu estil personal es basa principalment en el rap amb taques de trap, estil que consideren que forma part del rap mateix. A més, l’electrònica també és un altre estil que combinen a la perfecció amb el rap. Fa una setmana van publicar un altre tast sobre el seu treball que exemplifica l’estil que els defineix. Així que, si us agrada el rap, no dubteu a fer-los una ulladeta.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Kiko (Aspencat) torna amb NO LOGO

Recents

L’electrocúmbia contra l’oblit

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *