Vienna comença l’any amb “Pregària”

El passat 16 de gener, el grup alacantí Vienna va estrenar el seu segon single Pregària; que conjuntament amb Tourmalet, aplanen el camí per al seu primer disc Hem trobat un pis per a llogar, que eixirà pròximament en 2020. Aquesta vegada ens presenten una cançó d’amor, tractat amb un llenguatge subtil i uns ritmes que acompanyen tranquil·lament les memòries d’un sentiment passat.

Del videoclip destaca el seu plantejament, posat que explica una història de negociació entre dos grups, individus, o fins i tot màfies, que intercanvien dues maletes. Aquestes vindrien a representar els arguments que la parella exposa en la seua discussió final, i que, després d’un temps, es revisen per adonar-se d’allò que s’havien dit; per recordar els poemes que els hauria agradat recitar-se; i per enyorar aquella vegada que una vella va exaltar el seu amor. No hi ha dubtes, aleshores, de per què s’ha escollit aquesta tornada.

El ritme i la veu es manté amb l’estil del seu anterior videoclip, i treballa per accentuar la seua aposta pel pop-rock indie que s’està instaurant amb força al País Valencià. És segur que és un grup que agafarà força amb el temps, posat que comença amb una tècnica i una lírica bastant elaborada.

Àlex Franco

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Els contrasts d’Arpen i el seu “Salgo al mundo interior”

Recents

El Festivern acomiada l’any amb un dia més de música i oci alternatiu

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc