Vienna i la seua “Trilogia del dòlar” particular

Vienna, el grup de pop-folk de Petrer, va publicar una entrega de la seua nova «Trilogia del dòlar» el passat dijous onze de juny. El nou llançament és un senzill anomenat Per uns quants dòlars de més, produït per Pepe Bernabé (Chico Malo). La nova cançó sembla una seqüela de Per un grapat de dòlars, l’últim tall del seu primer disc Hem trobat un pis per a llogar (LCM Records, 2020).

L’èxit de la cançó de cloenda del seu primer elapé justifica la publicació d’aquest nou senzill, Per uns quants dòlars de més, en el que s’exploren vesants més rítmiques i gaire llatines, sense allunyar-se del pop tan propi que els identifica. Sols queda preguntar-nos si, de manera similar a Sergio Leone, conclouran la trilogia amb una darrera publicació que podrem gaudir en el futur.

 

Prompte per llançar el primer vers

Malgrat l’estil folk del seu primer àlbum, amb tendències pop, Per un grapat de dòlars destaca per tindre un to més rítmic que els propis membres del grup defineixen bromejant com un «reggaeton». Aquesta distinció va ser ben rebuda per al seu públic, ja que es convertia en un dels talls més escoltats de Hem trobat un pis per a llogar junt a Pregària i Tourmalet (els dos senzills promocionals del disc).

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

“Random Quarantino”: la col·laboració de Maluks i Làuder

Recents

Cobaya Himalaya s’estrena amb “Mancuso”

X
X