Xeic envaeix amb la seua música tots els límits del confinament

Els ritmes de Xeic envaeixen tots els racons de casa amb el seu nou videoclip: Delta. Així doncs, el grup va publicar el passat dissabte aquest segon videoclip després de set mesos, quan van llençar el videoclip d’Amfibis. Aquest treball cobra un sentit especial, ja que ha estat gravat en meitat del confinament, però aquests fets no han aturat a Xeic: “El virus no aturarà a la cultura”, han manifestat des de les seues xarxes. 

Xeic regala als seus seguidors un videoclip entretenidor i juganer. Els seus integrants conquereixen cada racó de les seues cases per realitzar el videoclip. Per això, podem veure als músics tocant al saló, jugant a cartes amb la família, a l’habitació, cantant a la dutxa o bé, a les escales o terrasses. 

L’estranya quotidianitat del dia a dia impregna cadascuna de les seqüències d’aquest videoclip. Els artistes en tot moment es deixen portar per la felicitat, la qual cosa inspira en aquests moments plens de frustració. La lletra no podria estar més encertada: Xeic anima des del confinament a valorar cada instant i també, a viure i “dansar al ritme de l’aigua”.  

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Zapato y Cordon: “Com a esquerra o estem d’acord amb la censura o en contra. I no l’apliquem ni en contra de l’enemic ni en contra nostra”

Recents

La Fúmiga genera engagement amb Plàstic Àiland