Zoo i SFDK presenten “SERENO”, un senzill acompanyat amb videoclip

b1n0 i Ferran palau presenten “BUM BUM”, cançó i videoclip

Emili Bosch i Malcus Codolà formen el grup d’electrònica i pop b1n0. El 16/04 publicaren un nou senzill junt amb el conegut Ferran Palau. La cançó s’anomena “BUM BUM” i el videoclip ja compta amb més de 4000 reproduccions a YouTube. El videoclip ha estat protagonitzat pel cantant Ferran Palau i l’actriu Bruna Cusí.

 

Zoo i SFDK col·laboren amb un nou senzill: “SERENO”.

Tres setmanes després de publicar el disc Llepolies, el grup del País Valencià presenta un senzill amb la col·laboració del duo andalús SFDK. La cançó ha estat publicada junt amb el videoclip, que ha estat en tendències de YouTube uns dies.

 

Tenda publica “Fe Cega”, el segon senzill del nou projecte de la banda

Tenda és un grup format per quatre joves valencians format el 2017. La banda de pop-rock ha tret un nou senzill junt amb el videoclip corresponent. Tres mesos enrere Tenda va publicar “Tard”, el primer avançament d’un nou projecte. El 15/04 presentaren “Fe Cega”, el segon senzill d’aquest treball.

Ja està a la venda el llibre-disc L’Ovidi se’n va a la Beckett

L’últim treball de la formació poètic-musical Ovidi4 s’anomena L’Ovidi se’n va a la Becket i ja es troba a la venda. El disc recull el directe enregistrat a la sala barcelonina Becket a la primavera de 2019, en la cloenda de la gira Cuidem-nos. A més a més, inclou tres versions inèdites enregistrades amb el guitarrista Toti Soler.

Manel publica “La Jungla”, l’última cançó de l’EP L’amant malalta

Manel estrena el senzill “La Jungla”, acompanyat d’un videoclip. Aquest senzill és l’últim de l’EP L’amant malalta. Així, a partir d’ara es pot escoltar l’EP complet a totes les plataformes digitals.  El videoclip de “La Jungla” ha estat realitzat per Lluís Sellarès i produït per Ceràmiques Guzmán.

 

Maluks presenta el videoclip de “Soca-rel2

“Soca-rel” és una cançó que va publicar Maluks. En “Soca-rel” Maluks volia mostrar com són les festes als pobles i les comarques del País Valencià. Maluks ha reconegut que la lletra va estar escrita abans del confinament. Per a aquesta cançó Maluks ha col·laborat amb Pa Lao.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

Rigoberta Bandini i les ganes de lladrar

Recents

Tenda avança “Fe cega” del seu pròxim disc

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.